Betonilattiat. Temafloor 500M. Temafloor 5000M

Temafloor 500M - Kovaan mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen

  59424
  Temafloor 500M

  Temafloor 500M

  Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksipinnoite. M1-luokiteltu.

  Betonilattiat. Temafloor 500M. Temafloor 5000M

  M1 luokiteltu

  Pinnoitteen miedon hajun ja matalan haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) pitoisuustason ansiosta, sillä on myönteinen vaikutus sisäilman laatuun. Temafloor 500M täyttää M1-rakennusmateriaalien päästöluokan vaatimukset.

  Kestävä, saumaton epoksipinnoite

  Temafloor 500M soveltuu erityisen hyvin suojaamaan lattiapintoja ympäristöissä, joissa lattioihin kohdistuu kovaa mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta. Pinnoitteella saadaan tasainen saumaton pinta joka helpottaa ja nopeuttaa puhtaanapitoa.

  Lattiatuotteet betonipinnoille
  Betonilattiat. Temafloor 500M. Temafloor 5000M

  Räätälöitävää suojaa

  Temafloor 500M voidaan myös sävyttää haluttuun värisävyyn toivotun lopputuloksen ja tunnelman aikaansaamiseksi.

  Esite

  Temafloor 500M on betonilattioille tarkoitettu liuotteeton, itsestään tasoittuva epoksipinnoite, joka soveltuu erityisen hyvin suojaamaan lattiapintoja ympäristöissä, joissa lattioihin kohdistuu kovaa mekaanista kulutusta ja kemiallista rasitusta.

  Avaa esite >>

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, liuotteeton epoksipinnoite. M1-luokiteltu.
  Ominaisuudet • Temafloor 500M kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. • Hyvä kulutuksen kestävyys. • Kestää vettä, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja sekä laimeina liuoksina ei-hapettavia happoja, emäksiä ja suolaliuoksia. Hapettavia happoja ja valkaisuliuoksia vain tilapäisinä roiskeina. Tarkempi kemiallinen kestävyys erillisen taulukon mukaan. • Kestää +70ºC kuivaa lämpöä ja +60ºC upotusrasituksessa. Ei kestä suuria, toistuvia, äkillisiä lämpötilan muutoksia. • Itsestään siliävä pinnoite. • Suuren kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaiset vanhat ja uudet betonilattiat teollisuus-, varasto- ja korjaamotiloissa; esim. prosessitilat, paperikonehallit ja trukki- ja ajokäytävät. • Soveltuu myös pysäköintitaloihin, autotalleihin, liiketiloihin, ostoskeskuksiin ja kahviloihin.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% n. 100%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote
  Suoritustasoilmoitus
  Suoritustasoilmoitus