Temanyl GF - Poikkeuksellista kemikaalinkestoa

  Temanyl GF

  Temanyl GF

  Kaksikomponenttinen, lasihiutalevahvisteinen vinyyliesteri/akryyli kopolymeeri korroosionestopinnoite raskaaseen korrosionestoon.

  Fortum T43

  Erittäin hyvä kemikaalinkesto

  Temanyl GF -vinyyliesteripinnoitetta käytetään upotusrasituksessa silloin, kun tuotteelta vaaditaan poikkeuksellista kemiallisen rasituksen ja korkeiden lämpötilojen kestoa. Tuote on kehitetty erityisesti säiliöiden pitkäkestoiseen ja taloudelliseen suojaukseen.

  Erinomainen mekaanisen rasituksen kesto

  Temanyl GF tarjoaa ensiluokkaista suojaa äärimmäisen kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaisille offshore- ja onshore-säiliöiden sekä maahan upotettavien säiliöiden ja putkien sisäpinnoille. Monikerrosjärjestelmän sijaan tarvitaan vain 1-2 kerrosta, mutta saavutettu kestävyys on sama. Näiden ominaisuuksien ansiosta saadaan kustannussäästöjä pinnoituksen koko eliniän ajan.

  Temanyl GF, istockphoto.com
  Temanyl GF, istockphoto.com

  Nopeasti kovettuva

  Temanyl GF -vinyyliesteripinnoitteella käsitellyt pinnat voidaan ottaa käyttöön 72 tuntia pinnoittamisen jälkeen. Lyhyempi päällemaalausväliaika on merkittävä etu.

  Esite

  Temanyl GF

  Temanyl GF on kehitetty erityisesti äärimmäisen kemiallisen ja mekaanisen rasituksen sekä kuumuuden alaisten offshore- ja onshore- säiliöiden sekä maahan upotettujen säiliöiden ja putkien sisäpuoliseen pinnoitukseen. 

  Avaa esite >>

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Kaksikomponenttinen, lasihiutalevahvisteinen vinyyliesteri/akryyli kopolymeeri korroosionestopinnoite raskaaseen korrosionestoon.
  Ominaisuudet • Käytetään upotusrasituksessa silloin, kun tuotteelta vaaditaan poikkeuksellista kemiallisen rasituksen ja korkeiden lämpötilojen kestoa. Tuote kestää raakaöljyä +90°C lämpötilaan asti, muurahais-, etikka-, maito-, maleiini- ja ftaalihappoja, sekä rikki-, fosfori-, typpi-, ja perkloorihappoa. Kestää erilaisia alkoholeja, ketoneja ja muita liuottimia, märkää ja kuivaa rikkidi- ja trioksidihöyryjä sekä musta- ja valkolipeää (selluteollisuus). Lämpötilankesto merivedessä +100°C. Kehitetty erityisesti säiliöiden pitkäaikaiseen ja taloudelliseen suojaukseen. • Ensiluokkaista suojaa äärimmäisen kemiallisen ja mekaanisen rasituksen alaisille offshore- ja onshore-säiliöiden sekä maahan upotettavien säiliöiden ja putkien sisäpinnoille. Monikerrosjärjestelmän sijaan tarvitaan vain 1-2 kerrosta, mutta saavutettu kestävyys on sama. Näiden ominaisuuksien ansiosta saadaan kustannussäästöjä pinnoituksen koko eliniän ajan. • Temanyl GF:llä käsitellyt pinnat voidaan ottaa käyttöön 72 tuntia pinnoittamisen jälkeen. Lyhyempi päällemaalausväliaika on merkittävä etu. • Käytetään myös syövyttävässä ilmastossa tai roiskerasituksessa (valuma-altaat). • Erillinen kemikaalinkestotaulukko saatavana. • Soveltuu äärimmäiseen kemialliseen rasitukseen ja mekaaniseen rasitukseen joutuvien offshore-, onshore- ja maahan upotettujen säiliöiden ja putkien sisäpuoliseen pinnoitukseen.
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% Noin 99 tilavuus-%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote