Metallipinnoitteet teräsrakenteisiin

Temanyl MS Primer - Fysikaalisesti kuivuva

  Temanyl MS Primer

  Temanyl MS Primer

  Yksikomponenttinen modifioitu vinyylipohjamaali.

  Teräsrakenteet

  Helppo levittää

  Yksikomponenttinen Temanyl MS Primer on maalausprosessin kannalta helppo. Paksukalvo-ominaisuuksiensa ansiosta maali voidaan levittää paksuina kerroksina, mikä nopeuttaa käsittelyä.

  Voidaan käyttää alhaisissa lämpötiloissa

  Temanyl MS Primer voidaan levittää alle 0°C lämpötiloissa, joten se soveltuu meri- ja teollisuusympäristölle sekä lievälle kemialliselle rasitukselle alttiina oleville pinnoille. Käyttökohteita ovat sillat, nosturit, kuljettimet, satamalaitteet ja säiliöiden ulkopinnat.

  Säiliöiden sisäpinnat
  Metallipinnoitteet teräsrakenteisiin

  Sopii vedenalaiseen käyttöön

  Temanyl MS Primer soveltuu vedenalaisten teräs-, sinkki- ja alumiinirakenteiden, esim. laivojen pohjien, maalaukseen. Tuotetta käytetään myös tavanomaisten ja itsekiillottuvien antifoulingmaalien pohjamaalina.

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Yksikomponenttinen modifioitu vinyylipohjamaali.
  Ominaisuudet • Maalausprosessin kannalta helppo. Paksukalvo-ominaisuuksiensa ansiosta maali voidaan levittää paksuina kerroksina, mikä nopeuttaa käsittelyä.. • Voidaan levittää alle 0°C lämpötiloissa, joten se soveltuu meri- ja teollisuusympäristölle sekä lievälle kemialliselle rasitukselle alttiina oleville pinnoille.. • Soveltuu vedenalaisten teräs-, sinkki- ja alumiinirakenteiden, esim. laivojen pohjien maalaukseen. Tuotetta käytetään myös tavanomaisten ja itsekiillottuvien antifoulingmaalien pohjamaalina.. • Kestää hyvin kulutusta sekä ilmasto- ja upotusrasitusta.. • Maalattavissa myös alhaisissa lämpötiloissa.. • Soveltuu vinyyli-, kloorikautsu- ja akryylipintamaalien pohjamaaliksi.. • Käyttökohteita ovat sillat, nosturit, kuljettimet, satamalaitteet ja säiliöiden ulkopinnat..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 38±2% (ISO 3233)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote
  Käyttöturvallisuustiedote