Fontedur Clear Plus -lakalla laadukkaampi lopputulos

Admor Composites on komposiittirakenteisten kuljetussäiliöiden valmistaja. Uniikilla suunnittelullaan yritys tuottaa parhaita ratkaisuja nestemäisten kemikaalien maantiekuljetuksiin. Tikkurila ryhtyi yhteistyöhön tämän valkeakoskelaisen tuotantoyhtiön kanssa tarjoamalla heille maalit tuotantoon. Maaleiksi komposiittisäilöiden ja niiden osien maalaukseen valikoituivat Temadur 10, Temadur 50 (sävyt RAL 9006 ja RAL 9016) sekä Fontedur Clear Plus -lakka.

Pohjamaalina käytetty Temadur 10 on kaksikomponenttinen, ruosteenestopigmentoitu, himmeä akryylipolyuretaanimaali, jonka kovettaja on alifaattinen isosyanaatti. Erinomaisen sään- ja kulutuksenkestonsa ansiosta tuote soveltuu hyvin juuri kuljetuskaluston, säiliöiden ulkopintojen, teräsrunkojen ym. teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden maalaukseen.

Pintamaaliksi valitulla Temadur 50:llä on polyuretaanisideaineen ansiosta hyvä kiillon- ja värinkesto. Temadur 50 on kestävä, helposti puhdistettava, liituuntumaton pintamaali, ja se soveltuukin erinomaisesti teräsrakenteisten koneiden ja laitteiden maalaamiseen.
Admor Compositesin toimitusjohtaja ja osaomistaja Esa Hiltunen on tyytyväinen erityisesti Tikkurilan uutuustuotteeseen: ”Uutta Fontedur Clear Plus -lakkaa on hyvä käyttää, sillä se varmistaa laadukkaamman lopputuloksen.” 
Fontedur Clear Plus on kaksikomponenttinen, vesiohenteinen polyuretaanilakka, jota käytetään polyuretaanijärjestelmien kiiltävänä pintalakkana. Lakka kestää kohtalaista mekaanista ja kemiallista rasitusta, sen kiillon säilyvyys on erinomainen, ja se antaa erinomaisen UV-suojan, mikä takaa pintamaalille pitkän värisävyn keston.

Käytetty tuote

Fontedur Clear Plus

Tarvitsetko neuvoa ratkaisun valitsemisessa?

Ota yhteyttä Teknisen palvelun asiantuntijoihin >>