Ultra Pro Plus 30 - The highest quality on the market

Ultra Pro Plus 30 - Ylivoimainen suoja säärasitusta vastaan

  Ultra Pro Plus 30

  Ultra Pro Plus 30

  Vesiohenteinen, yksikomponenttinen polyakrylaattipohjainen ulkoverhousmaali markkinoiden korkeimmalla laadulla.

  Ultra Pro Plus 30 - Outstanding protection against weathering, standard EN 927

  Ylivertainen suoja säärasitusta vastaan, standardi EN 927

  Ultra Pro Plus 30 edustaa markkinoiden parasta mahdollista laatua. Sen kestävyys ja säänkesto ovat omaa luokkaansa. Maali pidentää huomattavasti ulkoverhouksen käyttöikää.

  Erittäin alhainen veden imeytyminen, standardi EN 927

  Ultra Pro Plus 30 antaa erinomaisen suojan veden tunkeutumista vastaan ja estää puun halkeilua myös ehkäisemällä veden kulkeutumista reunakohdista. Voidaan käyttää sekä pohjustukseen että pintamaalaukseen.

  Ultra Pro Plus 30 - Extremely low water absorption, standard EN 927
  Ultra Pro Plus 30 - Can be used in Nordic Swan Ecolabeled buildings

  Voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa

  Ultra Pro Plus 30 on tietokannassa, johon on listattu rakennustuotteet, joita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

  Lisätietoa esitteestä

  Ultra Pro products are one-component water-borne polyacrylate topcoats, which consist biocides to provide efficient protection for wood. The main advantage of these products is that they do not need a separate primer. Ultra Pro products contains alkyd to improve adhesion to bare wood. These paints have very low water absorption. They are tintable in thousands of colors to meet variable customer needs.

  Ultra Pro -tuotteet ovat vesiohenteisia, yksikomponenttisia polyakrylaattipohjaisia ulkoverhousmaaleja, jotka suojaavat puuta tehokkaasti sisältämiensä biosidien ansiosta.

  Avaa esite >>

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Vesiohenteinen, yksikomponenttinen polyakrylaattipohjainen ulkoverhousmaali markkinoiden korkeimmalla laadulla.
  Ominaisuudet • Ultra Pro Plus 30 edustaa markkinoiden parasta mahdollista laatua. Sen kestävyys ja säänkesto ovat omaa luokkaansa. Maali pidentää huomattavasti ulkoverhouksen käyttöikää.. • Suojaa puuta erittäin hyvin veden tunkeutumiselta ja estää puun halkeilemista myös ehkäisemällä veden tunkeutumista reunakohdista. Maalia voidaan käyttää sekä pohja- että pintamaalina.. • Ultra Pro Plus 30 on tietokannassa, johon on listattu rakennustuotteet, joita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.. • 2 x Ultra Pro Plus 30 antaa erinomaisen suojan veden tunkeutumista vastaan, ja vähentää siten puun halkeilua estämällä veden kuluttavaa vaikutusta myös reunoissa.. • Soveltuu nopeille tuotantolinjoille sekä kuivaukseen korotetussa lämpötilassa. Voidaan kuivata myös huoneenlämmössä.. • Sisältää alkydiä, jolloin tarttuu paremmin paljaaseen puuhun.. • Hidastaa oksakohtien aiheuttamaa tanniinien läpilyöntia ja sen aiheuttamaa värjääntymistä.. • Soveltuu ulkoverhouspaneeleille ja laudoille ym. puupinnoille..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 43% (A-perusmaali) 38% (C-perusmaali)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote