Ultra Pro - Optimized hiding properties

Ultra Pro - Markkinoiden laadukkain

  Ultra Pro

  Ultra Pro

  Vesiohenteinen, yksikomponenttinen polyakrylaattipohjainen ulkoverhousmaali optimoidulla peittokyvyllä.

  Ultra Pro - Extremely low water absorption, standard EN 927

  Erittäin alhainen vedenimeytyvyys, standardi EN 927

  Ultra Pro suojaa puuta erittäin hyvin veden tunkeutumiselta ja estää puun halkeilemista myös ehkäisemällä veden tunkeutumista reunakohdista.

  Lyhyt läpimenoaika

  Ultra Pro on linjalevitykseen tarkoitettu, nopeasti kuivuva tuote, jonka pinkattavuus on erinomainen. Maali tarttuu erittäin hyvin paljaaseen puuhun, joten sitä voidaan käyttää sekä pohja- että pintamaalina.

  Ultra Pro - Short throughput time
  Ultra Pro - Excellent protection against weathering

  Erinomainen suoja säärasitusta vastaan

  Ultra Pro suojaa maalattua pintaa säältä, kosteudelta, auringonvalolta ja lialta. Tuote on osoittanut luotettavuutensa vaativissa ympäristöoloissa ja on siksi erinomainen valinta ulkoverhousten maaliksi.

  Lisätietoa esitteestä

  Ultra Pro products are one-component water-borne polyacrylate topcoats, which consist biocides to provide efficient protection for wood. The main advantage of these products is that they do not need a separate primer. Ultra Pro products contains alkyd to improve adhesion to bare wood. These paints have very low water absorption. They are tintable in thousands of colors to meet variable customer needs.

  Ultra Pro -tuotteet ovat vesiohenteisia, yksikomponenttisia polyakrylaattipohjaisia ulkoverhousmaaleja, jotka suojaavat puuta tehokkaasti sisältämiensä biosidien ansiosta.

  Avaa esite >>

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Vesiohenteinen, yksikomponenttinen polyakrylaattipohjainen ulkoverhousmaali optimoidulla peittokyvyllä.
  Ominaisuudet • Suojaa puuta erittäin hyvin veden tunkeutumiselta ja estää puun halkeilemista myös ehkäisemällä veden tunkeutumista reunakohdista.. • Linjalevitykseen tarkoitettu, nopeasti kuivuva tuote, jonka pinkattavuus on erinomainen. Maali tarttuu erittäin hyvin paljaaseen puuhun, joten sitä voidaan käyttää sekä pohja- että pintamaalina.. • Suojaa maalattua pintaa säältä, kosteudelta, auringonvalolta ja lialta. Tuote on osoittanut luotettavuutensa vaativissa ympäristöoloissa ja on siksi erinomainen valinta ulkoverhousten maaliksi.. • Ultra Pro on tietokannassa, johon on listattu rakennustuotteet, joita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.. • Kuuluu Tikkurila ProHouse -konseptiin.. • Sisältää alkydiä, jolloin tarttuu paremmin paljaaseen puuhun.. • Testattu standardin EN 927-5 mukaisesti.. • 2 x Ultra Pro antaa erinomaisen suojan veden tunkeutumista vastaan, ja vähentää siten puun halkeilua estämällä veden kuluttavaa vaikutusta myös reunoissa. Maalattava työmaalla Ultra Matt -maalilla.. • Soveltuu ulkoverhouspaneeleille ja laudoille ym. puupinnoille..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% AP-perusmaali: 39% CP-perusmaali: 40%

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote

  Maalausjärjestelmät

  Yhdistelmän tunnus Petsi 1. kerros 2. kerros 3. kerros

  WW63

  Ultra Pro Ultra Pro