Ultra Pro 30 - Optimal price-quality ratio

Ultra Pro 30 - Antaa ensiluokkaisen suojan säätä vastaan

  Ultra Pro 30

  Ultra Pro 30

  Vesiohenteinen, yksikomponenttinen polyakrylaattipohjainen ulkoverhousmaali optimaalisella hinta-laatu -suhteella.

  Ultra Pro 30 - Excellent protection against weathering, standard EN 927

  Erinomainen suoja säärasitusta vastaan, standardi EN 927

  Ultra Pro 30 antaa maalatulle pinnalle pitkäaikaisen suojan säätä, kosteutta, auringonvaloa ja likaa vastaan. Tuote on osoittanut toimivuutensa vaativissa ympäristöoloissa ja on siksi erinomainen valinta ulkoverhouksen maalaamiseen.

  Erittäin alhainen veden imeytyminen, standardi EN 927

  Ultra Pro 30 antaa erinomaisen suojan veden tunkeutumista vastaan ja estää puun halkeilua myös ehkäisemällä veden kulkeutumista reunakohdista. Tuoteta voidaan käyttää sekä pohjustukseen että pintamaalaukseen.

  Ultra Pro 30 - Extremely low water absorption, standard EN 927
  Ultra Pro 30 - Dries even without oven

  Kuivuu myös ilman uunia

  Ultra Pro 30 sopii nopeille tuotantolinjoille, sillä se kuivuu sekä korotetussa lämpötilassa että huonelämpötilassa. Maali kuivuu nopeasti, ja sen pinkattavuus on erinomainen.

  Lisätietoa esitteestä

  Ultra Pro products are one-component water-borne polyacrylate topcoats, which consist biocides to provide efficient protection for wood. The main advantage of these products is that they do not need a separate primer. Ultra Pro products contains alkyd to improve adhesion to bare wood. These paints have very low water absorption. They are tintable in thousands of colors to meet variable customer needs.

  Ultra Pro -tuotteet ovat vesiohenteisia, yksikomponenttisia polyakrylaattipohjaisia ulkoverhousmaaleja, jotka suojaavat puuta tehokkaasti sisältämiensä biosidien ansiosta.

  Avaa esite >>

  Yleisimmät käyttökohteet

  Tuoteseloste

  Tyyppi Vesiohenteinen, yksikomponenttinen polyakrylaattipohjainen ulkoverhousmaali optimaalisella hinta-laatu -suhteella.
  Ominaisuudet • Antaa pitkäaikaisen suojan säätä, kosteutta, auringonvaloa ja likaa vastaan. Tuote on osoittanut luotettavuutensa vaativissa ympäristöoloissa ja on siksi erinomainen valinta ulkoverhousten maaliksi.. • Suojaa puuta erittäin hyvin veden tunkeutumiselta ja estää puun halkeilemista myös ehkäisemällä veden tunkeutumista reunakohdista. Maalia voidaan käyttää sekä pohja- että pintamaalina.. • Soveltuu nopeille tuotantolinjoille sekä kuivaukseen korotetussa lämpötilassa. Voidaan kuivata myös huoneenlämmössä. Nopeasti kuivuva tuote, jonka pinkattavuus on erinomainen.. • Ultra Pro 30 on tietokannassa, johon on listattu rakennustuotteet, joita voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.. • Sisältää alkydiä, jolloin tarttuu paremmin paljaaseen puuhun.. • Testattu standardin EN 927-5 mukaisesti.. • 2 x Ultra Pro 30 antaa erinomaisen suojan veden tunkeutumista vastaan, ja vähentää siten puun halkeilua estämällä veden kuluttavaa vaikutusta myös reunoissa.. • Soveltuu ulkoverhouspaneeleille ja laudoille ym. puupinnoille..
  Kuiva-ainepitoisuus, tilavuus-% 36% (VVA-perusmaali) 35% (VC-perusmaali)

  Tuoteseloste ja käyttöturvallisuustiedote
  Tuoteseloste
  Käyttöturvallisuustiedote

  Maalausjärjestelmät

  Yhdistelmän tunnus Petsi 1. kerros 2. kerros 3. kerros

  WW56

  Ultra Pro 30 Ultra Pro 30